Mel amb Avellanes
Mel amb Avellanes... Nova recepta! Una deliciosa barreja de mel i avellanes torrades. Una especialitat de la casa, us encantarà!
Nova recepta!
No es tracta de mel d'Avellaner sinó d'una barreja de mel i avellanes per a untar.
Una recepta casolana: Primer les avellanes són torrades i remoses abans de barrejar-les suaument amb mel de Garrigue.
Un cop l'hàgiu provat: acabat les pastes d'untar de supermercat plenes d'oli de palma que fan engreixar!
Aquesta és natural, molt natural! Només Mel i Avellanes!
Que ce soit à la cuillère ou sur une tartine, c'est un véritable régal que je me fais à chaque fois et sans lassitude ni écoeurement.
J'en ai pris un petit pot pour goûter et je regrette de ne pas avoir pris le modèle plus grand.
Très bon, une texture agréable et on ressent bien le goût de la noisette et du miel.
je recommande vivement le miel à la noisette, c'est juste sublime, tous les autres miels sont super, surtout les plus fort en goût comme celui de la foret ou sapin.