Spice Bread with Figs
Your guests will be pleasantly surprised when you serve foie gras with thin, slightly toasted slices of Spice Bread with Figs!
Net weight : 250 grams
PAINFI
New product
Write a review
All of our spice breads are naturally sweetened with honey with no added sugar or preservatives.
The spice bread with figs keeps for several months in its original packaging when protected from heat and humidity.
Ingredients : 40% Honey, 18% figs, wheat and rye flour, milk, eggs, baking powder, baking soda, natural spices.
No preservatives
Recipe with spice bread
Discover ours recipes with this product
-
Terrine de fois gras a l'hydromel
Ingrédients pour 6 personnes :- 1 kg de foie gras (oie ou canard, au choix) - 1 petit verre d'hydromel Danse de l'Ours, sel, poivrePréparationPréchauffer votre four th.3/4 (100°C) Dénerver le foie gras (à la main ou avec un petit couteau). Salez, poivrez et ressalez puis reconstituez les lobes Les caler dans la terrine et arroser le tout avec l'alcool Enfourner puis laisser cuire pendant 40 min Laisser reposer au réfrigérateur pendant 1 à 3 jours SerSee more